Loading ...

H Rihanna με Oscar;

Θέλει να το προσθέσει στη συλλογή της!

 

Ως μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες της γενιάς της, έχει κερδίσει συνολικά 141 βραβεία. Μεταξύ αυτών κοσμούν τη συλλογή της 8 βραβεία Grammy, 4 MTV Video Music Awards, 2 BRIT Awards, ένα βραβείο από το Ίδρυμα Harvard που την ανακήρυξε «Ανθρωπιστή της Χρονιάς» και αρκετά άλλα.

Έχοντας αρχίσει να εξερευνά το πεδίο του κινηματογράφου, η Rihanna θέλει να επικεντρωθεί στη νίκη του χρυσού αγαλματιδίου των Oscar.

Η αστέρας της pop θα παρελάσει στη μεγάλη οθόνη, πρωταγωνιστώντας στη νέα κινηματογραφική ταινία του Luc Besson «Ο Βαλεριάν και η Πόλη με τους Χίλιους Πλανήτες» που θα προβάλλεται από τα τέλη Ιουλίου. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το «Ocean’s Eight», ένα «spin-off» της περίφημης τριλογίας του «Ocean’s» με all star πρωταγωνιστικό καστ, όπως πάντοτε.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική «The Sun», η «RiRi» εκδήλωσε την επιθυμία της να κερδίσει ένα Oscar: «Θα ήθελα να φτάσω εκεί μία μέρα. Ποιος δε θέλει να αναγνωριστεί ότι κάνει σπουδαία δουλειά;» σχολίασε.

«Οποιαδήποτε επικύρωση ότι η δουλειά σου έχει επίδραση είναι ανταμοιβή. Δουλεύω πολύ και κάνω το καλύτερο σε ό,τι κάνω, αλλά τα υπόλοιπα δεν εξαρτώνται από μένα.»

Ωστόσο, η Rihanna έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δε διακατέχεται από συμπεριφορά ντίβας στην αρχή της καριέρας της ως ηθοποιός: «Προσφέρω τον εαυτό μου ως πηλό στους σκηνοθέτες. Δεν κάνω ποτέ τη ντίβα στα γυρίσματα των ταινιών», τόνισε.

                                                                 Πηγή

Login to post comments